DIY | Show al jouw moois op het showrek

Een portemonnee-vriendelijke tip om al jouw leuke dingetjes aan te hangen of op vast te klemmen. Het showrek!

snapseed-38

Budget-tip

Op verschillende sites kun je zo’n showrek kopen, daar betaal je dan al gauw een paar tientjes voor. Maar het kan veel goedkoper! Ik heb mijn showrek namelijk  gewoon van de bouwmarkt! Het is een stuk betonijzer / betongaas waar je slechts een paar euro voor betaalt. Je kunt het gebruiken in de tuin om je planten aan omhoog te laten groeien, maar in huis met veel moois eraan is natuurlijk veel leuker!

showrek10Zo kun je er leuke kaarten of foto’s aan hangen, maar ook een leuke slinger, wordbanner of wellicht een plantje/takje is leuk! Ik heb mijn showrek al op tig verschillende manieren versierd, dat maakt het ook zo leuk; je kunt blijven veranderen!

Ook de maat kun je heel makkelijk zelf bepalen. De mijne was echt wel 2 meter lang toen ik hem kocht, maar met een grote kniptang heb ik hem precies de maat geknipt die ik zelf wilde!

showrekMijn showrek heeft momenteel een plekje op de slaapkamer, maar zoals je op de foto hierboven ziet heeft ie ook al eens in de hal gestaan. Ook de toilet of de woonkamer is een geschikte plek! Tja, wat eigenlijk niet?! 🙂

snapseed-39Zoals je hierboven ziet, heb ik het showrek inmiddels zwart gespoten. Een flesje matte spuitverf van de Action van 2 euro en hop, weer een heel andere (stoere) look voor je showrek!

Showrek maar dan weer anders!

Nog een andere variant, dit is een underlayment plaat, die je ook voor een paar euro koopt bij de bouwmarkt. Ook hierbij kun je lekker je gang gaan qua versieren; een geweitje, je favoriete plaatje of foto, wordbanner.. noem maar op!

showrek3
Ik heb een kant naturel gelaten en de andere kant inmiddels met matte schoolbordverf geschilderd. Op de zwarte ondergrond hebben dingen weer een heel andere look! Ik kan de plaat dus heel makkelijk omdraaien wanneer ik zin heb in wat anders! Easy peasy!

showrek1

Zo heb je voor een prikkie een leuk item in huis waar je je leukste foto’s of andere leuke dingen op kunt plaatsen! Leuk toch?

snapseed-35


Wat vind jij van zo’n showrek?

Liefs xoxo Laura 

Volg Laura | – InstagramFacebook Pinterest –

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s